اخباراخبار کانون هاویژه

داشتن شوکر و اسپری فلفل برای وکلای حرفه‌ای ضروری است

بنیاد حقوقی و قضایی- دکتر عباس شیخ‌الاسلامی عضو هیات مدیره کانون وکلا دادگستری خراسان در خصوص حمله با چاقو به یک وکیل در مشهد توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش بنیاد حقوقی و قضایی به نقل از ایسنا، عباس شیخ‌الاسلامی در خصوص حمله به وکیل مجید شیبانی در مشهد توضیح داد: این اتفاق دیروز افتاده است ولی ما نمی‌توانیم اطلاعات بیشتری بدهیم. احتمال اینکه ضارب، موکل وکیل بوده باشد هست. وکیل چاقو خورده و اکنون در بیمارستان بستری است.

بیشتر بخوانید:

وی با بیان اینکه از دستگیری ضارب اطلاعاتی در دسترس نیست، ادامه داد: به محض اطلاع از حادثه حمله با چاقو به یکی از همکاران وکالتی در مشهد، هیات مدیره کانون خراسان روز گذشته موضوع را به جد پیگیری کرده و به کمیسیون حقوق بشر که یکی از وظایفش حمایت از همکاران است، ارجاع داده تا وکیل برای همکار انتخاب شود و بنا شد ریاست کانون با دادستان مشهد در خصوص پیگیری موضوع تماس حاصل کند.

پیشنهادی :   ایرنا به نقل از سازمان امور مالیاتی: وکلا بین یک تا هشت میلیون تومان در سال مالیات می پردازند

وکلای مدافع مدافعان بی‌دفاعی‌اند

عضو هیات مدیره کانون وکلا دادگستری خراسان  گفت: وکلای مدافع، مدافعان بی‌دفاعی‌اند که از هر طرف مورد هجمه هستند. کار وکالت با این همه مشکلاتی که دارد، باید به عنوان کار سخت و زیان‌آور تلقی و وکیل از آثار آن بهره‌مند شود.

شیخ‌الاسلامی گفت: خیلی از مردم نیز وکلا را جزو قشر پولدار و بدون درد می دانند، بدون آنکه بدانند آنان در هر پرونده چه رنجی می‌کشند و اکثریت آنان با سیلی صورت خود را سرخ نگه می‌دارند.

بهره گیری از وسایل دفاع شخصی نظیر شوکر و اسپری فلفل

این فعال صنفی ادامه داد: در این فضا وکلاء باید بسیار هوشمند باشند تا بتوانند به بازنشستگی برسند، در انتخاب موکل و طرف دعوی دقت کنند، از ظرفیت‌های سازشی و کمیسیون‌های مصالحه داخل کانون استقبال کنند و در کنار آن داشتن وسایل دفاع شخصی نظیر شوکر و اسپری فلفل هم با مجوزهای خاص برای وکلای حرفه‌ای که پرونده‌های خاص دارند، ضروری است. البته مباحث پیشگیری از بزه‌دیدگی قبل از هر چیز باید مد نظر همکاران باشد.

پیشنهادی :   مصوبات اولین جلسه کارگروه تدوین و اصلاح مقررات صندوق حمایت وکلا

عضو هیات مدیره کانون وکلا دادگستری خراسان در پایان عنوان کرد: در انتها از همکارانی که خود را در معرض خطر می‌بینند تقاضا می‌شود به کمیسیون حقوق بشر یا هیات مدیره‌های کانون متبوع مراجعه و موضوع را اطلاع دهند تا جلوی حوادث مشابه گرفته شود.

منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *