اخباراخبار بین المللی

درخواست وکلای استرالیایی از دولت برای حمایت از حکم دیوان کیفری بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی

بنیاد حقوقی و قضایی- وکلای استرالیایی از دولت این کشور خواستند تا از دادخواست دیوان کیفری بین‌المللی مبنی بر بازداشت مقامات صهیونیستی به دلیل جنایات جنگی در غزه حمایت کنند.

به گزارش بنیاد حقوقی و قضایی به نقل از ایسنا، ۲۶ قانونگذار استرالیایی در نامه‌ای به «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا بر اهمیت حمایت از یکپارچگی و استقلال دیوان کیفری بین‌المللی تاکید کردند.

خبرگزاری آناتولی گزارش کرد، این قانونگذاران تلاش‌ها برای تضعیف استقلال دیوان کیفری بین‌المللی را از جمله درخواست‌های اخیر از استرالیا برای خروج از اساسنامه رم، محکوم کردند.

آنها هم‌چنین بر نقش دیوان کیفری بین‌المللی در ریشه‌کن کردن مصونیت از مجازات برای جرائم سنگین تاکید کردند و خواستار اقدام قاطع جهت حمایت از تلاش‌های دادگاه شدند.

پیشنهادی :   انتشار غیررسمی اسامی نامزدهای انتخابات سی‌ودومین دوره هیأت‌مدیره کانون وکلای مرکز
بیشتر بخوانید:

در قسمتی از این نامه آمده است: «لازم است که دولت استرالیا اقدام قاطعانه‌ای را برای حمایت علنی از کار دیوان کیفری بین‌المللی انجام دهد و هم‌چنین هرگونه تلاش برای تحت فشار قرار دادن دفتر دادستانی برای پس گرفتن درخواست خود برای صدور حکم بازداشت را به شدت محکوم کند.»

حزب سبز استرالیا به طور جداگانه این سوال را مطرح کرد که آیا جنگنده‌های اف-۳۵ که استرالیا صادر می‌کند، در بمباران غزه استفاده شده است یا خیر و مقامات دولتی در پاسخ گفتند که اف-۳۵ در انبار دفاعی رژیم صهیونیستی قرار دارد و آنها در موقعیتی نیستند که استفاده از آنها را تایید کنند.

پیشنهادی :   فرش ایرانی در کانون وکلای مکزیک

پیش از این کارمندان دولتی استرالیا نیز دولت خود را به دلیل «همدستی» در نسل‌کشی علیه فلسطینیان محکوم کرده و از کانبرا خواسته‌اند که تمام صادرات نظامی خود به رژیم صهیونیستی را فورا متوقف کند.

«کریم خان» دادستان دیوان کیفری بین‌المللی چندی پیش درخواست حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را صادر کرد؛ اقدامی که در این مرحله به یکی از شعبات مقدماتی دیوان کیفری بین‌المللی ارسال می‌شود و هیئتی متشکل از سه قاضی از رومانی، بنین و مکزیک درباره آن تصمیم‌گیری خواهند کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *