رئیس کانون وکلای مرکز: بیش از ۲۵ درصد وکلا بیکار و حدود ۴۰ درصد کم کارند / الزام به حضور وکیل تبدیل به قانون شود
بنیاد حقوقی و قضایی _ حبیبزاده با تاکید بر لزوم اصلاح قانون تسهیل به وضعیت نامطلوب وکلای دادگستری اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۵ درصد از وکلای دادگستری بیکار و حدود ۴۰ درصد از وکلا نیز کم کار هستند و بسیاری از وکلا پروندههای وکالت خود را تمدید نمیکنند.
به گزارش بنیاد حقوقی و قضایی به نقل از ایسنا، بهنام حبیبزاده مومن (رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز) در مراسم هفتاد و یکمین سالروز استقلال نهاد وکالت گفت: از قوای سهگانه درخواست دارم تا لوایح، طرحها و قوانینی تدوین و تصویب کنند که وکیل دادگستری در همه پروندههای قضایی حاضر شود و الزام به حضور وکیل مدافع دادگستری به قانون تبدیل شود چرا که الزامی شدن وکالت به تقویت عدل و داد خواهد انجامید و اگر وکلای دادگستری مورد اعتماد واقع شوند، نمایندگانی برای ایران قوی و توسعه یافته تر خواهند بود.
بیشتر بخوانید:
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها گفت: این قانون دارای ایرادها و معایب زیادی است اما تحول در یک قانون زمانی است که این ایرادها گفته شود.
وکلای دادگستری اعتقاد دارند اجرای قانون بد و التزام به قانون ضرورت دارد
حبیبزاده مومن تصریح کرد: تاثیر حقوقدان باید در تدوین قانون بهتر باشد و باید در اصلاح قوانین نقش موثری ایفا کند؛ البته به عنوان وکلای دادگستری اعتقاد داریم اجرای قانون بد و التزام به قانون ضرورت دارد، آنچنان که دو سال است وکلای دادگستری قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها را اجرا کرده اند.
پذیرش کارآموز با حداقل نمرات زیبنده نیست
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به برگزاری دو آزمون وکالت براساس قانون تسهیل صدور مجوز کسبوکارها به پذیرش حدود هفت هزار کارآموز وکالت اشاره کرد و افزود: باید توجه داشت که وکلای دادگستری باید دارای تخصص لازم باشند و پذیرش کارآموز با حداقل نمرات زیبنده نیست زیرا جان و مال و آبروی مردم به آنها سپرده میشود و کانون وکلای دادگستری با این موضوع مخالفت دارد و با اجرای قانون مخالفت نمیکند.
بسیاری از وکلا پروندههای وکالت خود را تمدید نمیکنند
حبیبزاده مومن با تاکید بر لزوم اصلاح قانون و روشنگری در این زمینه به وضعیت نامطلوب وکلای دادگستری اشاره کرد و در این باره نیز گفت: اکنون بیش از ۲۵ درصد از وکلای دادگستری بیکار هستند. همچنین حدود ۴۰ درصد از وکلای دادگستری نیز کم کار هستند؛ بنابراین بسیاری از وکلا پروندههای وکالت خود را تمدید نمیکنند. تنها راه برون رفت از بحرانهای جامعه وکالت الزامی شدن وکالت است.
بیشتر بخوانید:
کمترین خواسته جامعه وکالت، در نظر گرفتن یک روز خاص در تقویم رسمی کشور است
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در نظر گرفتن یک روز خاص در تقویم رسمی کشور را کمترین خواسته جامعه وکالت دانست و گفت: درج هفته وکالت و روز وکیل در تقویم رسمی کشور برای احقاق حق و عدالت کمترین انتظار جامعه وکالت است.
منبع: ایسنا