نقدعلی: فعلا نمیتوانم درباره وضعیت کانون وکلا در برنامه هفتم صحبت کنم
بنیاد حقوقی و قضایی- حجت الاسلام نقد علی که به تازگی به عنوان ریاست کمیته تحقیق و تفحص از کانون های وکلای دادگستری انتخاب شده است، از صحبت پیرامون وضعیت کانون های وکلا در لایحه برنامه هفتم توسعه خودداری کرد.
به گزارش بنیاد حقوقی و قضایی به نقل از دفاع پرس محمدتقی نقدعلی امروز در اظهاراتی در خصوص کانون های وکلای دادگستری مدعی شده است با شرایط انحصاری فعلی، اجرایی شدن بیمه وکالت و الزامی شدن حضور وکیل در محاکم باعث ایجاد تنش اجتماعی خواهد شد!
ابراز امیدواری برای به اتمام رسیدن تحقیق و تفحص از کانون های وکلا
وی با اشاره به طرح تحقیق و تفحص از کانونهای وکلای دادگستری اظهار داشت: این موضوع انشاءالله در اسرع وقت کلید میخورد، بنده از همه کسانی که پیرامون عملکرد نهاد وکالت کشور به شکل مشخص و با مستندات خاص شکایتی دارند، طبق ساز و کاری که طراحی خواهیم کرد، ان را به مجلس ارائه دهند، ما همه مستندات و شکایات را به صحن علنی مجلس شورای اسلامی گزارش خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:
حجتالاسلام نقدعلی در پاسخ به این سوال که آیا تحقیق و تفحص از کانونهای وکلا به عمر مجلس یازدهم میرسد؟ خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم تا پایان مجلس این موضوع را تعیین تکلیف کنیم.
معتقدم افزایش تعداد وکلا هم به نفع خود وکلا و هم به نفع مردم است
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا در برنامه هفتم توسعه موضوعی در خصوص کانون وکلا مطرح شده است؟گفت: نمیتوانم فعلا در این خصوص صحبت کنم.
وی افزود: معتقدم افزایش تعداد وکلا هم به نفع خود وکلا و هم به نفع مردم است، زمانی که شغلی مانند وکالت اثرگذاری و نیازش برای مردم ضروری است، برای همه حاشیههای آن مانند ساختار بیمه وکالت و الزامی شدن حضور وکیل در محاکم را باید دنبال کنیم.
بیشتر بخوانید:
حجتالاسلام نقدعلی خاطرنشان کرد: با شرایط انحصاری که امروز وجود اگر بخواهیم هر کدام از این اقدامات را انجام دهیم با تنش اجتماعی مواجه خواهیم شد.
فعالیت تخصصی وکلا نیاز به قانون مجلس دارد
عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تخصصی شدن وکالت گفت: خود وکلا میتوانند فعالیتهایشان را تخصصی دنبال کنند ولی اینکه نهاد وکالت بخواهد صرفا صلاحیت فعالیت تخصصی به وکلا بدهد، نیاز به قانون مجلس دارد.
وی با بیان اینکه تخصصی شدن حوزه وکالت پیشنهاد خوبی است که باید در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: اما این نکته را هم نباید فراموش کنیم که محدودیتهای نابه جا برای مشاغل ایجاد کردن کار غلطی است و نباید آزادی مردم برای انتخاب وکیل گرفته شود.
منبع: دفاع پرس