۱۰ مرداد ۱۴۰۳؛ آخرین زمان بارگذاری فرم تبصره ماده ۱۰۰ برای مشمولان
حقوق و قانون- سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در خصوص نحوه بارگذاری اطلاعات مشمولان تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم در سامانه مای تکس، گفت: اطلاعات افراد صورت مرحله به مرحله در حال بارگذاری است.
به گزارش اختبار به نقل از رسانه مالیاتی ایران، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: صاحبان مشاغلی که فرم مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیاتهای مستقیم برای آنها تا تاریخ ۱۰ مردادماه ۱۴۰۳ جهت تعیین وضعیت مالیاتی سال ۱۴۰۲ در سامانه my.tax.gov.ir بارگذاری نشود، ملزم به تسلیم اظهارنامه تا پایان دوشنبه ۱۵ مردادماه ۱۴۰۳ خواهند بود.
مهدی موحدی بکنظر در خصوص مشمولان تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم، اظهار داشت: طبق دستورالعمل سازمان، سقف فروش مشمولان تبصره ماده ۱۰۰ برای پروندههای اشتراکی ۳۶ میلیارد تومان و پروندههای عادی ۱۸ میلیارد تومان است.
بیشتر بخوانید:
سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در رابطه با افرادی که مشمول تبصره ۱۰۰ نباشند، بیان کرد: چنانچه فروش اشخاص مذکور بالاتر از ۱۸ میلیارد تومان (برای حسابهای مشارکتی بالاتر از ۳۶ میلیارد تومان) است، اظهارنامه پیش فرض بر اساس اطلاعات فروش و درآمد خالص ابرازی و اطلاعات مندرج درپایگاه اطلاعاتی سازمان تهیه شده و از طریق درگاه خدمات الکترونیکی سازمان در اختیار مودیان قرار میگیرد.
موحدی بکنظر در خصوص نحوه بارگذاری اطلاعات مشمولان تبصره ماده ۱۰۰ در سامانه، بیان کرد: به صورت مرحله به مرحله اطلاعات افراد در حال بارگذاری است و این افراد میتوانند در صورت بارگذاری اطلاعات تا ۱۰ مردادماه سال جاری، نسبت به تکمیل فرم و نحوه پرداخت مالیات اقدام کنند.
وی افزود: چنانچه فرم تبصره ماده ۱۰۰ برای برخی از مودیان بارگذاری نشد، این مودیان تا ۱۵ مردادماه ۱۴۰۳ فرصت دارند به سراغ اظهارنامه پیشفرض و یا تسلیم اظهارنامه بروند؛ البته ممکن است بارگذاری اطلاعات برای برخی مودیان که تصور میکنند مشمول این تبصره هستند، انجام نشود که این افراد میتوانند از طریق مجامع حرفهای خود این موارد را پیگیری کنند.
سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در پایان با بیان اینکه سازمان در تلاش است تا مودیان از تبصره ماده ۱۰۰ برای پرداخت مالیات خود استفاده کنند، گفت: با توجه به اینکه تکمیل فرم تبصره ماده ۱۰۰ برای مشمولان تبصره مذکور براساس اطلاعات در اختیار سازمان امور مالیاتی در نظر گرفته میشود، در صورتی که مودیان اقدامی برای تایید یا رد آن انجام ندهند، این اظهارنامه برای آنها قطعی محسوب خواهد شد.