بیشترین آمار طلاق و ازدواج ثبت شده

رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تشریح آخرین وضع آمار ازدواج و طلاق در کشور گفت: استانهای تهران و البرز رکورد دار بیشترین طلاق و کمترین ازدواج در کشور هستند.
|
بازدید: ۱۴۵۸
|

آمار ازدواج و طلاق در جامعه
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در خصوص آمار ازدواج و طلاقهای ثبت شده طی ۵ سال گذشته اظهار کرد: در سال ۹۲ ۷۵۷ هزار و ۱۹۷ ازدواج در دفاتر ازدواج به ثبت رسیده که در مقایسه با سال قبل ۴/۴ درصد کاهش یافته است. در سال ۸۸ ۸۲۴ هزار و ۴۰۹ ازدواج در کشور به ثبت رسید که این رقم در سال ۸۹ با ۶/۰درصد کاهش به ۸۱۹ هزار و ۸۴۲ ازدواج تقلیل یافت. این روند کاهشی ضمن تغییر در سال ۱۳۹۰ با ۲/۱ درصد رشد به ۸۲۹ هزار و ۲۷۳ ازدواج افزایش یافت و در سال ۹۱، ۷۹۱ هزار و ۶۵۶ ازدواج در سطح کشور به ثبت رسید.وی افزود: مجموع ازدواجهای ثبت شده مشتمل بر دو زیر مجموعه ازدواج دایم و ازدواج منقطع است که سهم ازدواج دایم از کل ازدواجهای ثبت شده در سال ۹۲ معادل ۹۶/۹۹ درصد و ازدواج منقطع ۰۴/۰ درصد است.
بر اساس شاخص در سال ۱۳۹۲ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۹۸۴ ازدواج ثبت شده که این رقم در سال ۱۳۸۸ معادل هزار و ۱۱۹ نفر بوده است. با توجه به کاهش تعداد ازدواجهای ثبت شده به ازای هر صد هزار نفر جمعیت در طی سالهای ۸۸ تا ۹۲ میتوان گفت که با وجود افزایش جمعیت کشور تعداد ازدواجهای ثبت شده کاهش یافته است. رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در خصوص شاخصهای ازدواج نیز گفت: بیشترین شاخص ازدواج مربوط به استانهای اردبیل و خراسان شمالی و کمترین شاخص مربوط به استانهای البرز و تهران است.
بررسی آمار طلاق
در خصوص آمار طلاقهای ثبت شده در دفاتر طلاق نیز باید گفت: در بررسی تعداد طلاقهای ثبت شده مشخص شد که در سال ۹۲ تعداد ۱۵۸ هزار و ۷۵۳ طلاق در دفاتر طلاق به ثبت رسیده که در مقایسه با سال قبل ۶/۴درصد افزایش یافته است. در سال ۹۱ نیز تعداد طلاقهای ثبت شده نسبت به سال ۱۳۹۰ معادل ۴/۸ درصد رشد داشته است.
به گفته رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در تمامی ۵ سال اخیر تعداد طلاقهای ثبت شده هر سال افزایش داشته که این افزایش در سال ۸۸ معادل ۱۷ درصد، سال ۸۹ بیش از ۱۰ درصد و در سال ۹۰ بیش از ۷ درصد بوده است. وی خاطرنشان کرد: مجموعه طلاقهای ثبت شده به ۴ زیرمجموعه طلاق خلعی، بائن، رجعی و بذل مدت تفکیک میشود. در سال ۹۲ سهم طلاق خلعی از کل طلاق های ثبت شده ۷۰ درصد، طلاق بائن ۷/۲۶ درصد، طلاق رجعی ۲/۳درصد، و بذل مدت ۱/۰ درصد بوده است. سال گذشته نیزبه ازای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۲۰۶ طلاق ثبت شده است که این رقم در سال ۸۸ معادل ۱۶۱ بوده است.
ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری