دانستنی های حقوقی

 تاسیس نهاد داوری

تاسیس نهاد داوری

داوری یکی از رایج‌ترین شیوه‌های حل اختلافات و دعاوی در دنیاست که هم به گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه کمک می‌کند، هم باعث رسیدگی تخصصی به دعاوی در اصناف شده و هم باعث کاهش حجم پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی می‌شود.

  |  

بازدید: ۲۰۹۷

  |  

امتیاز: Article Rating

یک مقام مسئول از راه‌اندازی نهاد داوری در ۷ استان کشور در سال جاری خبر داد و گفت: راه‌اندازی این نهاد در استان مرکزی به عنوان استان پایلوت در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی موثر بوده است.

وی افزود: داوری یکی از رایج‌ترین شیوه‌های حل اختلافات و دعاوی در دنیاست که هم به گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه کمک می‌کند، هم باعث رسیدگی تخصصی به دعاوی در اصناف شده و هم باعث کاهش حجم پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی می‌شود.

پیشنهادی :    احکام، مقررات و شرایط نصب و تعیین قیم

مدیرکل پیشگیری‌های قضایی معاونت پیشگیری از وقوع جرم با بیان اینکه نهاد داوری سال گذشته در استان مرکزی به صورت پایلوت راه‌اندازی شد، افزود: با توحه به اینکه گزارشات خوبی از استان مرکزی به ما رسیده و اقبال مردم هم روبرو بوده برای امسال نیز تاسیس موسسات داوری در ۷ استان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه تاسیس نهاد داوری جایگزین مناسبی به جای پیگیری قضایی است، تصریح کرد: این موضوع با اقبال اصناف روبرو بوده و بسیاری از اصناف برای تاسیس نهاد داوری با معاونت پیشگری از وقوع جرم وارد مذاکره شده‌اند.         
 وی افزود: نهادینه ساختن داوری در بهبود وضع دستگاه قضایی موثر خواهد بود؛ چرا که حجم وسیعی از اختلافات در خارج از دادگاه‌ها حل و فصل شده و از نیاز به توسعه تشکیلاتی دادگستری کاسته خواهد شد.

پیشنهادی :    اعاده دادرسی در امور حقوقی و کیفری

 این مقام خاطرنشان کرد: در نهاد داوری اختلافات اغلب به صورت ریشه‌ای حل می‌شود و به دلیل تخصصی بودن آرای داوری، دادرسان دادگاه در مقام رسیدگی به این قبیل درخواست‌ها، موارد نادری از آنها را قابل رسیدگی مجدد در مراجع قضائی خواهند یافت.

 

  • جهت مطالعه مطلبی در خصوص احکام و مقررات داوری،نکات مهم اینجا کلیک کنید.
  • جهت مشاوره با وکیل متخصص دعاوی حقوقی اینجا کلیک کنید.

 


مطالعه مطالب مرتبط:

۱-داوری و نحوه ابلاغ رای داور

۲-احکام و مقررات داوری،نکات مهم

۳-خدمات دفتر وکالت، خدمات وکیل پایه یک دادگستری

۴-مشاوره با وکیل جهت تنظیم قرارداد،وکیل متخصص قرارداد

۵-معرفی مهم ترین مراجع اداری (غیرقضایی)

پیشنهادی :    انواع قوانین و مقررات و تاثیر قوانین برهم

ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *