رای دادگاه خانواده مطالبه نفقه فرزند
در هر صورت و به هر دلیل که زن و شوهر با هم زندگی نکنند، به دلیل طلاق باشد یا افتراق، در صورتی که زوجین دارای فرزند باشند پدر در صورت تمکن موظف به پرداخت نفقه است، و اگر فرزند نزد مادر زندگی کند و غیر رشید باشد مادر می تواند از طرف او دادخواست بدهد.
|
بازدید: ۹۹۶۵
|
رای دادگاه مطالبه نفقه فرزند
به تاریخ : ۱۳۹۰/۱۱/۱۱ پرونده کلاسه: …………… شماره دادنامه: ……………
مرجع رسیدگی : شعبه ۱۰۱۷ شورای حل اختلاف مجتمع قضایی شهید مفتح
خواهان : خانم ……….. به حضانت از ………….. با وکالت ……………… به نشانی ………………….
خوانده : آقای ……… به نشانی ……………
خواسته : مطالبه نفقه فرزند مشترک
گردشکار :
خواهان درخواستی به خواسته مطالبه نفقه فرزند به طرفیت خوانده تقدیم داشته که پس از ارجاع به این حوزه و ثبت به کلاسه فوق و جری تشریفات قانونی در وقت فوق العاده/ مقرر حوزه به تصدی امضاءکننده زیر تشکیل است و با توجه به محتویات پرونده پس از شور و تبادل نظر ختم رسیدگی را اعلام و به شرح زیر مبادرت به صدور رای می نماید.
متن رای دادگاه :
در خصوص دعوی خواهان خانم ………… به حضانت از …………. فرزند مشترک با وکالت ………….. به طرفیت آقای ………. دایر بر خواسته نفقه فرزند مشترک با عنایت به محتویات و مستندات مضبوط در پرونده واحد از رابطه ابویت به دلالت فتوکپی مصدق شناسنامه نظر به اینکه مستند دعوای خواهان کپی مصدق شناسنامه ها و طلاق نامه است و با عنایت به اینکه نفقه اولاد بر عهده پدرش است. و با عنایت به اینکه خوانده در جلسه حضوری دفاع موثر و مدللی ننموده و مستنداتی مبنی بر بی حقی ادعای خواهان و مستندات ابرازی وی ارائه نداده لذا ادعای خواهان من حیث المجموع محول بر صحت تشخیص و مستندا طبق مواد ۱۱۹۶ و ۱۱۹۷ و ۱۱۹۸ و ۱۱۹۹ و ۱۲۱۴ ق.م. و ماده ۱۹۸ آ.د.م. خوانده را به پرداخت ماهیانه ثابت ۱۲۰,۰۰۰ یکصد وو بیست هزار تومان و از تاریخ ۹۰/۱۰/۱۱ لغایت صدور حکم جمعا به مبلغ کل ۱۳۶,۰۰۰ یکصد و سی و شش هزار تومان به انضمام هزینه دادرسی محکوم می نماید. رای صادره حضوری و از تاریخ ابلاغ به مدت بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم عمومی (حقوقی) تهران است.
مطالب مرتبط با مطالبه نفقه فرزند :
۲- حضانت فرزند ملاقات فرزند رای دادگاه
۳- فهرست دعاوی خانوادگی، صلاحیت دادگاه خانواده
۴- نمونه رای مطالبه نفقه فرزندان مشترک، دعاوی خانوادگی
۵- انواع فرزند و اولاد (قانونی، طبیعی، مصنوعی، رضاعی، فرزندخوانده)
ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری