دانستنی های حقوقی

 نمونه رای سلب حضانت یا لغو حضانت فرزند

نمونه رای سلب حضانت یا لغو حضانت فرزند

مطابق تعریف قانون گذار حضانت یا نگهداری از فرزند مشترک (که البته با ولایت و قیمومیت) است تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر است (سن بلوغ دختر ۹ سال تمام قمری و سن بلوغ پسر ۱۵ سال تمام قمری ) است.در صورتی که هر یک از والدین در زمانی که حضانت با دیگری است مدعی عدم صللاحیت او برای اعمال حق حضانت و نگهداری از فرزند مشترک باشد حق خواهد داشت با مراجعه به دادگاه صالح تقاضای سلب حضانت یا لغو حضانت بنماید.

  |  

بازدید: ۱۷۵۹۰

  |  

امتیاز: Article Rating

 

 

رای دادگاه – سلب حضانت (لغو حضانت)

به تاریخ : ۹۲/۰۱/۱۷                  مرجع رسیدگی : شعبه ۲۳۶ دادگاه عمومی و حقوقی تهران                شماره دادنامه :  …………….

پیشنهادی :    جرایم علیه جسم و جان افراد (قتل، ضرب و جرح)

کلاسه پرونده : .………….. 

خواهان : آقای …………. به نشانی ………………………………

خوانده : خانم ………… به نشانی ………………………………..

خواسته : سلب حضانت و لغو حضانت

متن رای دادگاه – سلب و لغو حضانت :

در خصوص دادخواست آقای ………… فرزند ……….. به طرفیت خانم ………… به خواسته سلب حضانت فرزند به نام ………. ۸.۵ ساله، با عنایت به دادخواست تقدیمی و تصویر مصدق شناسنامه و فتوکپی مصدق شناسنامه بدین توضیح که خواهان اظهار داشته است با نوجه به این که از خوانده جدا شده ام فرزند مشترک با توافق به خوانده واگذار نموده ام حق ملاقات روزهای پنج شنبه و جمعه را ممانعت به عمل می آورد. دادگاه با توجه به محتویات پرونده هرچند حسب اظهار خواهان چندین بار جهت ملاقات فرزند در کلانتری محل مراجعه و کلانتری مربوطه چندبار با محکوم له درب منزل خوانده مراجعه کرده لیکن خوانده از انجام ملاقات خواهان با فرزند مشترک خودداری می نماید بنابراین دعوی خواهان را وارد تشخیص و مستندا به قسمت اخیر ماده ۱۴ قانون حمایت خانواده و ماده ۱۱۶۸ و ۱۱۶۹ قانون مدنی ضمن سلب حضانت از خوانده (مادر طفل) حضانت و نگهداری طفل مشترک را به خواهان پدر طفل صادر و اعلام می گردد. رای صادره غیابی است و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و سپس ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران می باشد.

پیشنهادی :    ابطال صورتجلسه و تصمیمات مجمع عمومی شرکت + دادخواست

رئیس شعبه ۲۳۶ دادگاه عمومی و حقوقی

 

مطالب مرتبط سلب و لغو حضانت :

۱- واخواهی از رأی سلب حضانت یا لغو حضانت

۲- شرایط دعوای نفی ولد و نفی نسب

۳- حضانت و ملاقات فوری فرزند دستور موقت

۴- ممنوع الخروج کردن فرزند توسط مادر و پدر

۵- فهرست دعاوی خانوادگی، صلاحیت دادگاه خانواده

 

ایجاد شده توسط مسعود محمدی، وکیل پایه یک دادگستری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *