آیین نامه نحوه تاسیس وبهره برداری بیمارستانهابهداشت و درمانفصل ششم : مقررات بخش تغذیه

آیین نامه نحوه تاسیس وبهره برداری بیمارستانها – ماده ۲۰

ماده ۲۰ – واحد مدیریت خدمات غذایی مسئول نظارت برتهیه وتوزیع وغذا وبهداشت فضای آشپزخانه وسالن های غذا خوری ، وواحد مشاوره تغذیه ورژیم درمانی مسئول تکمیل برگه های اطلاعات تغذیه ای بیماران جهت استفاده درپرونده درمانی ، تنظیم رژیمهای غذایی ، وارائه مشاوره تغذیه به بیماران درحین بستری وقبل ازترخیص می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *