متن مقرراتمقررات انضباطی فدراسیون فوتبال جمهوری اس لامی ایران 1396ورزش و جوانان

مقررات انضباطی فدراسیون فوتبال جمهوری اس لامی ایران ۱۳۹۶ – ماده ۲۰

ماده ۲۰ تشکیل جلسه ، حقوق اصحاب دعوی ، محرمانگی ، ابلاغ تصمیمات
۱ جلسات رکن قضایی توسط رییس و در غیبت وی توسط معاون تشکیل و اداره می شود .در هنگام برگزاری جلسه رسیدگی ، هیچکس بغیر از اصحاب دعوی از جمله اعضای سایر بخشهای فدراسیون حق حضور در جلسه را ندارند مگر اینکه حضور آنها به تشخیص رییس رکن قضایی ضرورت داشته و بدین منظور رسما دعوت شده باشد . حضور و دلیل حضور چنین شخصی باید در صورتجلسه رسیدگی قید و ثبت شود .
۲ رسیدگی در رکن قضایی بدون حضور اصحاب رسانه صورت می گیرد .
۳ مذاکرات اعضا برای اتخاذ تصمیم نهایی بدون حضور طرفین ، اصحاب رسانه و پشت دربهای بسته انجام می شود.
۴ در مورد تخلفات راجع به مسابقات ، قبل از اتخاذ تصمیم باید گزارش داور و گزارش ناظر مسابقه را حتما مورد توجه قرار داد .
۵ در صورت درخواست اصحاب دعوی و یا در صورت تشخیص رکن قضایی ، جلسات تحقیق و رسیدگی ، به هزینه متقاضی بصورت صوتی و تصویری ضبط خواهند شد . فایل ضبط شده محرمانه بوده و به اصحاب دعوا یا ذینفعان تسلیم نخواهد شد اما گواهی کتبی مبنی بر ضبط جلسات به ایشان تسلیم می شود تا چنانچه ایشان مدعی شوند که آیین و الزامات دادرسی رعایت نشده و یا حقی در جریان رسیدگی از ایشان تضییع شده است ، این فایل در محل فدراسیون فوتبال و در حضور رییس رکن قضایی مربوطه و رییس کمیته استیناف و رییس فدراسیون فوتبال یا نماینده وی بازبینی شود .
۶ فایل مذکور به مدت ۲ سال در گاوصندوق رکن قضایی نگهداری و بعد از آن معدوم خواهد شد .
۷ غیبت اصحاب دعوی یا ذینفعان با وجود دعوت به جلسه رسیدگی ، مانع تشکیل جلسه و رسیدگی نیست .
۸ اگر اصحاب دعوی در مورد تعویق یا تجدید جلسه رسیدگی به توافق برسند ، رکن قضایی می تواند به آن ترتیب اثر دهد .
۹ اگر همزمان با رسیدگی به یک تخلف ، دعوی دیگری علیه همان شخص حقیقی یا حقوقی مطرح یا گزارش جدیدی علیه وی واصل شود ، رکن قضایی می تواند پرونده ها را تجمیع و رای واحد صادر نماید .
۱۰ رکن قضایی می تواند در موارد فوری که ضرورت اقتضاء نماید از طریق تلفن کنفرانس یا ویدیو کنفرانس و طرق مشابه اتخاذ تصمیم نماید.
۱۱ کلیه اوراق و ابلاغهای مربوطه به هیاتها ، باشگاهها ، مربیان ، بازیکنان ، مقامات و کارکنان باشگاهها ، به هیات فوتبال مربوطه ارسال می شود و پنج روز بعد از تاریخ ارسال به هیات فوتبال ، اوراق مذکور ابلاغ شده فرض می شوند و روز پنجم روز ابلاغ محسوب می شود . ابلاغ به هیات فوتبال از طریق اتوماسیون اداری صورت می گیرد .
تبصره : هیات فوتبال مکلف است در اسرع وقت و بدون تاخیر ، اوراق مذکور را به مخاطب ابلاغ و رسید ابلاغ را به ضمیمه نامه رسمی و از طریق اتوماسیون اداری به فدراسین فوتبال ارسال نماید .
۱۲ هیچکس حق افشای هیچ یک از اوراق پرونده اعم از اسناد ومدارک ارایه شده طرفین ، مشخصات و اظهارات شهود ، نظرات کارشناسی ، گزارش داوری و ناظر مسابقه ، مذاکرات و صورتجلسات دادرسی و غیره را ندارد .
۱۳ رییس و کلیه اعضای رکن قضایی باید ضمن توجه کامل به وصف محرمانگی و بی طرفی ، از هرگونه اظهار نظر در خصوص پرونده و محتویات آن و نیز هرگونه مصاحبه با رسانه ها تا قبل از صدور رای خودداری نمایند . بعد از صدور رای و در صورت نیاز به پاسخگویی یا تفسیر رای ، این امر صرفاً از طریق سایت رسمی فدراسیون صورت می گیرد.
۱۴ انتشار رای قبل از امضاء وابلاغ آن توسط هرشخص بطور کلی ممنوع و در حکم افشای اسرار می باشد .
۱۵ هرگاه در تنظیم و نوشتن رای ، سهو قلم رخ دهد مثل از قلم افتادن کلمه ای یا زیاد شدن آن و یا اشتباهی در محاسبه صورت گرفته باشد تا وقتی که از آن درخواست تجدیدنظر نشده ، رکن قضایی بدوی راساً یا به درخواست ذی نفع ، رای را تصحیح می نماید و رای تصحیحی به طرفین ابلاغ خواهد شد . اصلاح رای بعد از درخواست تجدیدنظر و نیز اصلاح آرای صادره توسط کمیته استیناف بر عهده کمیته استیناف است. تسلیم رونوشت رای اصلی بدون رونوشت رای تصحیحی ممنوع است . حکم درقسمتی که مورد اشتباه نبوده درصورت قطعیت اجرا خواهد شد .
تبصره ۱ در مواردی که اصل حکم یا قرار رکن قضایی ، قابل تجدیدنظرخواهی است تصحیح آن نیز در مدت قانونی قابل تجدیدنظرخواهی خواهد بود .
تبصره ۲ چنانچه رای مورد تصحیح به واسطه رسیدگی در کمیته استیناف ، نقض گردد رای تصحیحی نیز از اعتبار خواهد افتاد .
۱۶ در صورت ایجاد بی نظمی یا اختلال در جلسه رسیدگی ، رکن قضایی می تواند با رعایت ترتیب و با ذکر نحوه اختلال درصورتجلسه بدواً به شخص خاطی اخطار نماید ، مبادرت به جریمه نقدی وی از بیست میلیون تا پنجاه میلیون ریال نماید. و نهایتاً در صورت ضرورت وی را از جلسه اخراج نماید.
۱۷ اینگونه مجازاتها باید علاوه بر درج در صورتجلسه ، با ذکر دلیل ، ضمن رای راجع به موضوع اصلی نیز آورده شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *