آیین نامه ایمنی در کارگاه های دامپروریکار و رفاه اجتماعی

آیین نامه ایمنی در کارگاه های دامپروری – فصل اول

فصل اول ـ تعاریف
دام: به حیواناتی )چهارپایان، پرندگان، آبزیان و حشرات) اطلاق می گردد آه برای امور تغذیه انسان و یا تغذیه دام و فعالیت های اقتصادی، تولیدی، آزمایشگاهی، ورزشی و تفریحی، تولید، نگهداری و پرورش داده می شوند.
دامپرور: شخصی است حقیقی یا حقوقی آه با استفاده از روشهای علمی، فنی و تجربی دامپروری، اقدام به پرورش یک یا چند نوع دام بنماید.
آارگاه دامپروری: به محل مستقل دامپروری اطلاق می گردد آه آارگر به درخواست آارفرما یا نماینده او به تولید، پرورش و نگهداری انواع دام مطابق با مقررات نظام جامع دامپروری و سایر قوانین اشتغال دارد.
مجتمع دامپروری: مکانی است آه در آن تعدادی واحد دامداری با یک نوع دام و شیوه بهره برداری واحد، با رعایت ضوابط مربوط ایجاد می گردد.
جایگاه دام: به هر نوع محل نگهداری و پرورش دام، اعم از مسقف و غیرمسقف گفته می شود.
خوراک دام: به آلیه مواد اعم از خام و فراوری شده اطلاق می گردد آه برای تغذیه به منظور تولید، نگهداری و رشد دام مورد مصرف قرار می گیرد.
راهرو و جایگاه مهار: محل ویژه¬ای است که برای هدایت و مهار دام به منظور انجام برخی عملیات خاص روی آنها به کارگرفته می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *