توضیحات سخنگوی قوه قضائیه درباره جایگزینی نفرات جدید با پذیرفته شدگان مشترک آزمون های وکالت
حقوق و قانون- مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه، در خصوص پذیرفتهشدگان مشترک آزمون وکالت کانون های وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضائیه و حذف نفرات مشترک در این دو آزمون توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش اختبار به نقل از فارس، در پی درخواست تعدادی از داوطلبان آزمون وکالت در خصوص جایگزین کردن نفرات جدید با افرادی که مشترکاً در هر دو آزمون وکالت کانون های وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده اند، سخنگوی قوه قضائیه، توضیحاتی را در این باره بیان کرد.
بیشتر بخوانید:
پذیرفته شدگان آزمون وکالت فقط باید در یک نهاد فعالیت کنند
مسعود ستایشی درباره پذیرفتهشدگان آزمون وکالت در دو نهاد کانون وکلا و مرکز وکلا کفت: بر اساس بررسیهای صورت گرفته، پذیرفتهشدگان آزمون وکالت پس از طی کردن فرآیندها و روندها، قاعدتا یکی از پروانه ها تودیع خواهد شد و به بیان دیگر او باید یک جا عضو باشد.
وی افزود: بنابراین افراد پذیرفته شده در آزمون وکالت در نهایت عضو یک جا (مرکز وکلا یا کانون وکلا) خواهند شد و نمی توان در زمان برگزاری آزمون افراد را ملزم کرد که در یک آزمون شرکت کنند و یا پس از اعلام نتایج ملزم باشند در یک نهاد وکالت خاص عضو شوند.
بیشتر بخوانید:
جایگزینی نفرات جدید به علت عدم کسب حد نصاب ممکن نیست
سخنگوی قوه قضائیه در توضیح بیشتر افزود: افراد مختار هستند که در آزمون وکالت هر یک از دو نهاد (مرکز وکلا یا کانون وکلا) ثبت نام کنند، افرادی که حد نصاب را کسب نکرده اند، به عنوان افراد پذیرفته شده (قبول شده) در این آزمون محسوب نمیشوند.
وی در پایان گفت: باید به این نکته توجه داشت که در صورت حذف نفرات مشترک که در دو آزمون مرکز و یا کانون وکلا، شخص دیگری جایگزین حذف شدگان نخواهد شد، چرا که فرد نتوانسته تراز لازم را کسب کند.
منبع: فارس