اخبارحقوقی و قضایی

هفتمین جلسه محاکمه منافقین|شکنجه‌گر منافقین در دهه ۷۰ چه کسی بود؟

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری فارس، هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، امروز سه‌شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه، مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی برگزار شد.

حجت الاسلام دهقانی قاضی دادگاه با اشاره به لایحه یکی از شکات درباره سیاسی نبودن گروهک تروریستی منافقین در هیچ برهه زمانی از فعالیتشان، گفت: در این لایحه آمده است که گروهک مذکور برخلاف ادعا‌های خود هیچ‌گاه مبارزه با ستم و ظلم را نداشته است؛ آن‌ها در راستای سیاست سیا و رژیم پهلوی تبدیل به ماشین کشتار شدند و هیچ‌گاه در راستای منافع ملی حرکت نکردند؛ این موضوع در اعتراف‌های فردی به نام افراخته برای ساواک مطرح است.

وی افزود: پس از پایان قرائت کیفرخواست، بنابر قانون وکلا می‌توانند اظهارات خود را مطرح کنند. 

قاضی سپس قاضی از نماینده خواست که در جایگاه حاضر شود و به قرائت ادامه کیفرخواست بپردازد.

رد زنی سوژه‌های ترور در خیابان

وزیری، نماینده دادستان با حضور در جایگاه گفت: مرتضی فخار متهم ردیف ۹۰ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. وی قبل از انقلاب، به عنوان یکی از اعضای مرکزی گروهک منافقین در اصفهان شناخته می‌شد.

وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ در بخش تبلیغات تشکیلات به فعالیت پرداخته و برهه‌ای نیز مسئول تدارکات نفاق می‌شود.

وزیری گفت: سپس، مرتضی فخار از کشور متواری و به مقر منافقین در عراق ملحق شده و در آنجا نیز در اغلب عملیات‌های تروریستی- نظامی گروهک علیه شهروندان ایران، از جمله فروغ جاویدان شرکت می‌کند. 

نماینده دادستان گفت: فخار در قتل عمد (شهادت) سید محمدحسن بهشتی نژاد، مرتضی فخار و حسین دادخواه مسئولیت شناسایی هدف ترور (شهید بهشتی نژاد)، آدرس و ساعات تردد نامبرده و همچنین اعلام این اطلاعات به عوامل ترور را برعهده داشته‌ است. 

وی ادامه داد: بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰، به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه‌ی دادن نامه، به سمت او شلیک می‌کنند که منجر به قتل (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور هم پس از آن موفق به فرار می‌شوند. ضمناً او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.

 لیدر تشکیلات زندان در گروهک منافقین

نماینده دادستان گفت: سید اسدالله فقیه دزفولی متهم ردیف ۹۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. وی قبل از انقلاب (در سال ۱۳۵۲)  جذب گروهک شده و در تشکیلات زندان مسعود رجوی به فعالیت می‌پردازد. 

وی ادامه داد: در ادامه و پس از پیروزی انقلاب، فقیه دزفولی مسئول حفاظت و انتظامات ساختمان ستاد منافقین شده و در سال ۱۳۵۸ به قسمت حفاظت از اعضای کادر نفاق منتقل و سپس جزء محافظین مسعود رجوی می‌شود. او در حال حاضر در کادر مرکزی و اطلاعات گروهک است. فقیه دزفولی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.

قتل کودک سه ساله 

نماینده دادستان در معرفی نودوسومین متهم گفت: ایرج فیض متهم ردیف ۹۲ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او یکی از اعضای مرکزیت گروهک در استان اصفهان بوده که پس از پیروزی انقلاب، به قسمت امنیت منافقین منتقل شده و در زیر مجموعه‌ی یکی از عناصر نفاق به نام اُخُوَت قرار می‌گیرد.

 وزیری بیان کرد: ایرج فیض به قسمت تدارکات و تامین مالی گروهک رفته و در اواخر سال ۱۳۵۹ به بخش تبلیغات نفاق، اعزام و به عنوان معاون یکی از عناصر منافقین، به نام آرمین منصوب می‌شود. پس از آن وارد شورای گروهک در اصفهان شده و بعد از اینکه محمود اخوت از اصفهان می‌رود، از اواسط شهریور سال ۱۳۶۰ به عنوان مسئول بخش نظامی منافقین در آن استان جایگزین وی شده و در سال ۱۳۶۰ نیز مسئولیتی در قسمت سیاسی- نظامی نفاق به نامبرده واگذار می‌شود.

پیشنهادی :   بازگشت یک میلیارد ریال اضافه دریافتی به زائران در مرز مهران

وی افزود: فیض پس از آن وی تا سمت معاون مرکزیت نفاق، ارتقا یافته و به پاریس اعزام می‌شود.  او پس از اعزام به عراق، در بخش نظامی منافقین سازماندهی شده و در عملیات‌های تروریستی- نظامی دهلران، آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان شرکت می‌کند. 

نماینده دادستان گفت: ایرج فیض در مشارکت با احمد حنیف نژاد، یکی دیگر از عوامل اصلی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترور شهید سید محمدحسن بهشتی نژاد و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود.

وزیری بیان کرد: بدین نحو که در این اقدام تروریستی، اعضای یک تیم پنج نفره در سال ۱۳۶۰ به درب منزل نامبرده مراجعه و به بهانه‌ی دادن نامه به سمت او شلیک می‌کنند که منجر به قتل عمد (شهادت) وی و کودک خردسال همراهش شده و اعضای تیم ترور نیز پس از آن موفق به فرار می‌شوند. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.

نماینده دادستان با اشاره به یکی از عملیات‌های تروریستی نظامی از قاضی خواست کلیپی در همین رابطه منتشر شود.

پس از پخش این کلیپ وزیری گفت: گروهک تروریستی منافقین در عملیات نظامی تروریست شکست می خوردند و به اهدافی که مسعود رجوی تبیین کرده بود، دست پیدا نمی‌کردند و از طرفی تحت فشار طلاق های اجباری بودند که تمامی این موارد منجر به ریزش گروهک تروریستی می شد؛ رجوی برای جلوگیری از این ریزش عملیات چک امنیتی را ایجاد کرد.

شکنجه‌گر منافقین در دهه ۷۰ چه کسی بود؟

نماینده دادستان بیان کرد: پرویز کریمیان متهم ردیف ۹۳ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. او پیش از پیروزی انقلاب با منافقین آشنا و به همکاری با این گروهک می‌پردازد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی از ایران متواری شده و در عراق به منافقین ملحق می‌شود.

وی ادامه داد: کریمیان مسئول تیم‌های ترور تشکیلات در سال ۱۳۶۰، مسئول شاخه‌ی نظامی نفاق در سال ۱۳۶۸، فعالیت در بخش اطلاعات گروهک به عنوان مسئول، شرکت در عملیات‌های تروریستی- نظامی چلچراغ، مروارید و فروغ جاویدان، عضویت در هیئت اجرایی منافقین در سال ۱۳۷۰، عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت در سال ۱۳۷۴ و بازجو- شکنجه گر گروهک در سال‌های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ بوده و در حال حاضر در قسمت ستاد داخله منافقین فعال است.

نماینده دادستان بیان کرد: کریمیان تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.

سازماندهی عملیات‌های تروریستی در خوزستان

وی گفت: احمد گلپایگانی متهم ردیف ۹۴ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. او در اواخر سال ۱۳۶۴، به منظور پیوستن به گروهک تروریستیِ منافقین، از کشور متواری شده و سپس در یگان رزمِ این گروهک سازماندهی و در عملیات‌های تروریستی- نظامیِ آفتاب، چلچراغ، فروغِ جاویدان و مروارید (نسل کشی اکراد عراق) شرکت می‌کند.

نماینده دادستان گفت: گلپایگانی در سال ۱۳۷۲ به عنوان معاونِ تیم، در عملیات‌های تروریستیِ محورِ خوزستان، به منظور شناسایی و به اصطلاح نفوذ، حضور یافته و در حال حاضر نیز در کشور آلبانی اقامت دارد.

رابط منافقین با آمریکایی‌ها چه کسی است؟

وی افزود: فرید ماهوتچی متهم ردیف ۹۵ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او در سال ۱۳۵۷ به آمریکا رفته و در همان کشور با منافقین آشنا و جذب گروهک می‌شود. وی سپس به کشور آلمان رفته و پس از آن به مقر منافقین در عراق ملحق می‌شود. گفتنی است نامبرده سابقه‌ی همکاری با کمونیست‌ها را نیز داشته و در حال حاضر مسئول بخش رسانه‌ای و روابط تشکیلات در کشور آلبانی است.

پیشنهادی :   واتساپ نمی‌تواند مجرای درخواست و فرایند طلاق باشد

مسئول دفتر منافقین در پاریس محاکمه شد

وزیری در ادامه قرائت کیفرخواست خاطرنشان کرد: مهدی مددی متهم ردیف ۹۶ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او در سال ۱۳۵۴ با منافقین آشنا و جذب گروهک شده و در سال ۱۳۶۱ نیز در بخش اجتماعی تشکیلات مشغول به فعالیت می‌شود.

نماینده دادستان گفت: سپس به فرانسه رفته و در آنجا مسئولیت دفتر منافقین در پاریس را برعهده می‌گیرد. او در حال حاضر از اعضای شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بوده و از مسئولین رده بالای منافقین محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: سید محمود احمدی ردیف ۹۷ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او قبل از انقلاب، همکاری‌های خویش را با گروهک منافقین شروع کرده و در تعامل تنگاتنگ با مسعود رجوی و مهدی ابریشم‌چی و در چارچوب تشکیلات زندان نفاق، شروع به خط دهی به زندانیان می‌کند.

وی افزود: در ادامه و با پیروزی انقلاب اسلامی، وی فعالیت‌های خود را در گروهک تروریستی منافقین استمرار بخشیده و اقدامات بسیاری در راستای اهداف تشکیلات، به انجام می‌رساند. او تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز است.

نفوذ تروریست‌ها به شبکه بهداشت کشور در پوشش پزشک!

وزیری بیان کرد: سید جواد احمدی علون‌آبادی متهم ردیف ۹۸ در دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین است. او به واسطه‌ی القائات برادرش محمود که از اعضای رده بالای گروهک بوده، جذب منافقین شده و با هدایت وی، در سال ۱۳۵۹ به منظور فعالیت و جمع وری اخبار و اطلاعات مناطق جنگی، در پوشش گروه پزشکی، در غرب کشور حضور می‌یابد.

نماینده دادستان گفت: فعالیت‌های او در تشکیلات منافقین سبب می‌شود در سال ۱۳۶۰ دستگیر و پس از طی مراحل دادرسی به ۱۰ سال حبس محکوم گردد. لازم به ذکر است که نامبرده به واسطه‌ی برادرش به مدت یکسال در بخشی از گروهک اشتغال داشته و به امور مربوط به عناصر عملیاتی تشکیلات در خانه‌های تیمی منافقین، رسیدگی می‌کرده است. ضمن اینکه وی در عراق و آلبانی نیز دارای رده‌ی تشکیلاتی است.

چه کسی افراد معترض در کمپ منافقین را شکنجه می‌کرد؟

وزیری تصریح کرد: اسماعیل مرتضایی متهم ردیف ۹۹ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او قبل از انقلاب در جریان گروه والعصر قرار گرفته و سپس جذب گروهک تروریستی منافقین می‌شود.

نماینده دادستان بیان کرد: مرتضایی مدتی به‌عنوان مسئول امنیتی- نظامی ستاد نفاق در مشهد فعالیت کرده و در اواخر سال ۱۳۵۹ به شمال متواری و در قائمشهر و بابل مشغول فعالیت می‌شود. وی در سال ۱۳۶۰ از کشور خارج شده و به کردستان عراق می‌رود. گفتنی است او تحت تعقیب اینترپل و دارای اعلان قرمز است.

مترجم منافقین در ارتباط با افسران سیا

وی گفت: محمود معیری متهم ردیف ۱۰۰ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. نامبرده در سال ۱۳۵۵به انگلستان رفته و در آنجا جذب گروهک منافقین می‌شود.

نماینده دادستان اظهار کرد: معیری ضمن تسلط به زبان‌های عربی و انگلیسی، آموزش‌های تخصصی را در زمینه سیستم‌های هوایی فرا گرفته و در حال حاضر نیز یکی از افراد به اصطلاح روابط (مترجمی) در دفتر گروهک، مستقر در آلبانی است. او در عملیات‌های مختلف نظامی- تروریستی گروهک و مترجم منافقین در ارتباط با افسران عراقی شرکت داشت.

پیشنهادی :   پیام تبریک معاون اول قوه قضائیه به مناسبت هفته دولت

مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق در سال ۱۳۶۹

وی افزود: رقیه ملک محمدی متهم ردیف ۱۰۱ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او از هواداران فعال گروهک منافقین بوده که به دلیل فعالیت‌های تشکیلاتی و مجرمانه خود در تاریخ ۳۰ فروردین سال ۱۳۶۱ دستگیر و به پنج سال حبس محکوم می‌شود.

نماینده دادستان گفت: محمدی پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۶۶ از کشور فرار کرده و به مقر منافقین در عراق ملحق می‌شود. شرکت در عملیات‌های نظامی- تروریستی فروغ جاویدان، چلچراغ و آفتاب  از جمله فعالیت‌ها و مسئولیت‌های او عبارت است و در حال حاضر مسئول برگزاری نشست با مسئولان عملیاتی گروهک در آلبانی است.

چه کسانی در شهادت امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی دخالت داشتند؟

وی افزود: حسن نظام الملکی متهم ردیف ۱۰۲ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او پس از آشنایی با علی خدایی صفت در سال ۱۳۵۱، جذب گروهک تروریستی منافقین شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئول شاخه آذربایجان تشکیلات می‌شود.

وی افزود: این متهم  در تمامی عملیات‌های تروریستی- نظامی از جمله مهران، چلچراغ، آفتاب، فروغ جاویدان و مروارید و در عملیات تروریستی- نظامی راه‌گشایی با سمت مسئول شرکت داشته و مسئول تیم تروریستی در شاخه نظامی نفاق بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۰ و بازجو- شکنجه‌گر مقر اشرف از سال ۱۳۷۳ و مسئول حفاظت از مقر اشرف بود. حسن نظام الملکی در حال حاضر در بخش اطلاعات نفاق در آلبانی، مشغول به کار است. او در نسل کشی اکراد عراق طی عملیات تروریستی- نظامی مروارید و همچنین در تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترور امیر سپهبد علی صیاد شیرازی و نتیجتاً شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام، مشارکت و همکاری تنگاتنگی با محمود قجر عضدانلو و مژگان پارسایی داشته است.

مسئول مخابرات گروهک تروریستی منافقین در مقر اشرف که بود؟

وزیری گفت: نسرین نظری علی آبادی متهم ردیف ۱۰۳ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او پس از اقدامات مسلحانه‌ی گروهک در فاز نظامی در سال ۱۳۶۰، به خارج از کشور متواری و در مقر اشرف در عراق به دیگر منافقین ملحق می‌شود.

وی افزود: نظری در حال حاضر در رده شورای رهبری گروهک قرار دارد. البته تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به است.

عامل تخلیه تلفنی گروهک منافقین محاکمه شد

نماینده دادستان گفت: علی هادی زاده متهم ردیف ۱۰۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او قبل از انقلاب به کشور آلمان رفته و در سال ۱۳۶۱، با دفتر گروهک در آن کشور آشنا و جذب منافقین شده و در نهایت به مقر نفاق در کشور عراق، ملحق می‌شود.

وی افزود: هادی زاده در مقطع حضورش در عراق، به صورت فعال در بخش اطلاعات گروهک، بر نظامیان و ارگان‌های نظامی ایران، تمرکز داشته و بیشتر اطلاعات خود را از طریق تخلیه تلفنی به دست می‌آورده است. او در عملیات‌های تروریستی- نظامیِ آفتاب، چلچراغ، فروغ جاویدان و مروارید شرکت داشته و در بخش زنان منافقین، جزء نفرات پشتیبانی بوده است.

اقدامات تروریستی منافقین در شیراز توسط چه کسی انجام می‌شد؟

وزیری بیان کرد: الله کرم هوشنگی متهم ردیف ۱۰۵ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است. او در تمامی اقدامات تروریستی شهر شیراز و دیگر شهرها، عضو تیم نظامی بوده و توسط فرهاد الفت به عنوان مسئول کل تشکیلات گروهک منافقین در استان‌های جنوبی کشور، هدایت می‌شده است. ضمناً وی از نفرات عملیاتی کادر مرکزی تشکیلات نفاق است.

این خبر در حال به روز رسانی است…


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *