اخبارحقوقی و قضایی

انتشار جزئیات ماموریت اباحه‌گری سازمان‌یافته رویا حشمتی در ازای دریافت اضافه‌کار

خبرگزاری فارس، طی روزهای گذشته اخبار مرتبط با ادعاهای فردی با نام رویا حشمتی در برخی رسانه‌های معاند و فضای مجازی منتشر شده‌ است. 
رویا حشمتی خانم جوانی است که با انتشار پستی در فیسبوک توجه‌ برخی رسانه‌های معاند را به خود جلب کرد و سپس با قرار دادن عکس آرشیوی که از گوگل دانلود شده بود سعی کرد ترحم و توجه افراد را به خود جلب نماید.

روز گذشته مرکز رسانه قوه قضاییه با انتشار گزارشی از وضعیت پرونده این فرد که حکم قانونی در موردش اجرا شده است، ادعاهای کذب وی و وکیلش را برملا کرد.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، بررسی‌های بیشتر این پرونده حاوی نکات جدید و قابل تاملی در این خصوص است.
 اسناد موجود در پرونده این خانم حاکی از این است که وی در مقطعی از طریق ارتباط گرفتن با یک جریان سازمان‌یافته در خارج از کشور و دریافت مبالغی، در ساعات مشخص در مکان‌های پر رفت و آمد شهر تهران و با‌ وضعیت پوشش بسیار زننده به ترویج اباحه‌گری پرداخته که پس از بازداشت و انجام بازجویی و تحقیقات قضایی موضوع فوق مبنی بر اقدام سازمان‌یافته در قبال دریافت مبالغی از خارج از کشور اثبات می‌شود.

پیشنهادی :   اطلاعیه تکمیلی ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارآموزی وکالت ۱۴۰۱ (پذیرش ۱۴۰۰) کانون وکلای آذربایجان شرقی

اما ماجرای سازمان یافته بودن تحرکات و اقدامات رویا حشمتی چیست؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد، مدتی بوده که خانمی با وضعیت زننده و‌ پوششی نامتعارف در برخی معابر پرتردد شهر تهران حاضر می‌شده است. 

با شناسایی و بازداشت فرد یاد شده تحقیقات از وی آغاز و در وسایل الکترونیکی او اسناد قابل تاملی به دست می‌آید.
 در تحقیقات اولیه از این خانم مشخص می‌شود او کارمند یک شرکت مستقر در آمریکاست که به صورت دورکار با آن‌ها همکاری کرده و برای آنها پروژه‌های ویژه را انجام می‌دهد.

با توجه به وضعیت خانم رویا حشمتی و انتشار تصاویر متعددی از وی در فضای مجازی و گزارش‌های ضابط، مقام قضایی در وسایل الکترونیکی وی به گروه مهمی برخورد می‌کند.

پیشنهادی :   رییس کانون وکلای مرکز: بیش از ۲۰۰ نفر از وکلای دادگستری را در اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌ایم

 در این گروه که متعلق به شرکت خارجی و مستقر در آمریکا بوده است افراد پروژه‌بگیر در کنار انجام پروژه کاری یک ماموریت ویژه هم داشته‌اند و آن حضور در معابر پرتردد شهر با استاندارد و شرایط تعریف شده از سوی رئیس شرکت بوده است.

در ماموریت تعریف شده از سوی رئیس شرکت آمریکایی که به زبان فارسی با افراد در ایران صحبت می‌کرده اینگونه آمده بود که خانم‌ها به شرط اینکه با مسئولیت خود بدون حجاب و با وضعیت تعریف شده از سوی رئیس شرکت در سطح شهر حاضر شوند و از حضور خود مستنداتی در قالب فیلم و عکس ارسال کنند سه روز اضافه کار دریافت می‌کنند.

پیشنهادی :   حسن نوروزی: نمی ‌توانیم بین وکیل و قاضی در نظارت فرق بگذاریم

رویا حشمتی پس از هر بار انجام ماموریت واگذار شده در گروه متعلق به شرکت در فضای مجازی حاضر شده و ضمن ارسال مستندات برای کارفرمای آمریکایی از اقداماتش که با آگاهی کامل و به دفعات متعدد در معابر مختلف شهر تهران انجام می‌شده صحبت می‌کرده و گزارش می‌داده است.
 او سپس عکس‌ها و فیلم‌های ارسال شده را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذاشته است.

قابل ذکر است بر اساس این گزارش، رویا حشمتی و هم‌تیمی‌هایش در اقدامات سازمان‌یافته و ماموریت خود صرفاً به داشتن پوشش زننده اکتفا نکرده و در مقاطع مختلفی مثل ماه رمضان، اقداماتی همچون روزه‌خواری در ملاءعام را هم در دستور کار داشتند.
 
انتهای پیام/


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *