اخباراخبار بین المللی

طالبان ۳ هزار نفر از اعضایش را اخراج کرد

بنیاد حقوقی و قضایی- طالبان نزدیک به سه هزار نفر از اعضای خود را  به خاطر «اقدامات غیرقانونی» مربوط به اموری از قبیل دخالت و فساد مالی اخراج کرد.

به گزارش بنیاد حقوقی و قضایی به نقل از یورونیوز یکی از مقام‌های طالبان در افغانستان روز شنبه اعلام کرد : نزدیک به سه هزار نفر از اعضای این گروه به اتهام «اقدامات غیرقانونی» از جمله فساد مالی، تماس با داعش، دخالت در زندگی مردم و … اخراج شدند.

تشکیل ارتش و پلیس منزه

لطیف‌الله حکیمی، رئیس کمیسیون تصفیه صفوف در وزارت دفاع طالبان گفت که اخراج‌شدگان «وجهه بدی» از «امارت اسلامی» ارائه می‌کردند. وی افزود که اخراج این افراد در راستای «تشکیل ارتش و پلیس منزه در آینده» صورت گرفته است.

پیشنهادی :   متاسفانه اقدامات و تلاش‌های وکلا در پیشگیری از بروز دعاوی جزو آمارها به حساب نمی‌آید

بیشتر بخوانید:

رئیس کمیسیون تصفیه صفوف در وزارت دفاع طالبان می‌گوید که ۲۸۴۰ نفر از اعضای این گروه در ۱۴ ولایت افغانستان اخراج شدند و روند اخراج در دیگر ولایت‌ها ادامه پیدا خواهد کرد.

علت اخراج اعضای طالبان

به گفته لطیف‌الله حکیمی شماری از اخراج‌شدگان در «فساد مالی» و عده‌ای دیگر در قاچاق مواد مخدر نقش داشتند. وی همچنین دلیل اخراج شماری از آنها را دخالت در زندگی خصوصی مردم ذکر کرد. رئیس کمیسیون تصفیه صفوف در وزارت دفاع طالبان عده‌ای از اخراج‌شدگان را به تماس با گروه داعش متهم کرد.

طالبان ۳ هزار نفر از اعضایش را اخراج کرد
طالبان ۳ هزار نفر از اعضایش را اخراج کرد

داعش؛ تهدید اصلی افغانستان

گروه داعش پس از به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان اکنون تهدید اصلی برای برقراری امنیت در این کشور محسوب می‌شود. طالبان برقراری امنیت در افغانستان را پس از چند دهه جنگ در این کشور اولویت اصلی خود عنوان می‌کند.

پیشنهادی :   رئیس دادگستری استان البرز: متهمان جرایم علیه امنیت حق دارند هر وکیلی را به دادگاه معرفی کنند

بیشتر  بخوانید:

خبر اخراج شماری از اعضای طالبان در حالی منتشر می‌شود که سازمان‌های مدافع حقوق بشر جنگجویان این گروه را به اعدام نیروهای امنیتی حکومت سرنگون‌شده افغانستان متهم کرده‌اند. هبت‌الله آخوندزاده، رهبر گروه طالبان پس از سقوط کابل به دست جنگجویان این گروه عفو عمومی اعلام کرده بود.

ایجاد محدودیت برای حضور زنان و دختران

طالبان طی شش ماه گذشته آزادی‌های فردی شهروندان به ویژه زنان را به شکل گسترده‌ای محدود کرده‌اند. زنانی که در نهادهای دولتی مشغول به کار بودند دیگر اجازه بازگشت به محل کار را نیافتند و شماری از مدارس نیز دیگر پذیرای دانش‌آموزان دختر نیستند.

پیشنهادی :   آخرین اصلاحات طرح تسهیل مجوز کسب و کار و ایجاد معافیتی جدید برای آزمون وکالت

همچنین پیش از این نیز دبیر کل سازمان ملل اعلام کرده بود: در سراسر افغانستان، زنان و دختران در ادارات و کلاس های درس حضور ندارند. زنان دانشمند، وکلا و معلمان زن در این کشور در محل کار خود حضور ندارند.

منبع: یورونیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *