آیین نامه اجرایی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه دامپزشکیبهداشت و درمانفصل اول - تعاریف و تخلفات صنفی و حرفه‌ای

آیین نامه اجرایی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلان حرفه دامپزشکی – ماده ۳

ماده ۳- چنانچه مشمولان قانون سازمان نظام دامپزشکی در انجام وظائف خود مرتکب یکی از مواردزیر شوند، عمل آنها تخلف محسوب و متخلفان با توجه به محتویات پرونده از جمله شدت و ضعف عمل‌ارتکابی و تعدد و تکرار آن حسب مورد به مجازاتهای مقرر در ماده (۲۰) این آیین‌نامه محکوم می‌شوند:
۱ـ عدم رعایت موازین شرعی که عبارتست از ترک واجبات و عمل به محرمات دین مبین اسلام در حرفه‌دامپزشکی از قبیل عدم رعایت پوشش مناسب اسلامی‌.
۲ـ عدم رعایت موازین قانونی از قبیل عدم رعایت تعرفه‌ها، اشتغال به مایه کوبی و درمان بدون اخذ پروانه‌از سازمان دامپزشکی‌.
۳- عدم رعایت مقررات و نظامات دولتی که عبارتست از نقض آیین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعملهایی‌که در امور مربوط به حرفه دامپزشکی از مراجع ذی صلاح صادر می‌گردد از قبیل تغییر محل پروانه اشتغال‌بدون مجوز، تعطیلی یا ترک محل کار بدون انجام هماهنگیهای لازم‌، عدم نصب پروانه در محل مناسب وقابل دید.
۴ـ عدم رعایت مقررات صنفی و حرفه‌ای به شرح مواد آتی‌.
۵ـ عدم رعایت شؤونات شغلی که عبارتست از هرگونه اقدامی‌که موجب هتک حرمت جامعه دامپزشکی‌می‌شود از قبیل اشتهار به بی نظمی‌، رقابت ناسالم حرفه‌ای‌، اعتیاد به مواد مخدر، استفاده غیرمجاز از موقعیت‌شغلی‌، به کار بردن عناوین علمی‌غیرواقعی و امثال آن‌.
۶ـ سهل انگاری در انجام وظائف قانونی که عبارتست از بی دقتی یا عدم رعایت موازین علمی‌و فنی بهطور کامل که موجب ضرر و زیانی به بهره برداران خدمات دامپزشکی می‌شود از قبیل بی دقتی و اشتباه درپیچیدن نسخه که موجب ضرر دامدار گردد، عدم رعایت مراحل جراحی و ترخیص زود هنگام دام از مرکزدرمانی‌.
۷ـ اجحاف به دامداران و مراجعان که عبارتست از اقدامات غیرضرور نسبت به دامدار یا مراجعه کننده که‌موجب تأخیر در ارائه خدمات و تحمیل مخارج اضافه به آنها می‌شود از قبیل ارائه خدمات مازاد بر احتیاج‌به منظور سودجویی‌، تحمیل هرگونه مخارج خارج از ضوابط‌.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *